Een veel gestelde vraag die vaak gemakkelijker is dan het antwoord. Toch is het de moeite waard jezelf  regelmatig deze vraag te stellen, want de antwoorden zullen je helpen richting te geven aan jouw toekomst. 

Hoe gaat het met je?

Deze zelfbedachte oefening gebruik ik zelf regelmatig en is heel effectief. Daarom geef ik hem jou cadeau! Hij helpt ook jou om je bewust te worden waar je nu staat. Dit kan zijn ten aanzien van je werk, je vriendschappen, je gezondheid, je familie, je relatie of je single zijn. Bovendien geeft het een eerste aanzet tot verandering in de door jou gewenste richting.

Vasthouden of loslaten, einde of nieuw begin?

Heb je regelmatig het gevoel dat de dagen zich automatisch vullen en dat je avonds denkt wat heb ik nu eigenlijk gedaan vandaag? Dat je een gevoel van onvrede of ontevredenheid hebt en niet goed weet waar dat vandaan komt ? Of dat je juist ergens heel blij van wordt en denkt: dit smaakt naar meer? Dan wordt het tijd om voor jezelf de balans op te maken.

Hieronder bied ik je een hele nuttige oefening om je hierbij te helpen. Je hebt er ongeveer 10 minuten voor nodig en een plek waar je even rustig kan zitten ‘mijmeren’. Zorg dat je een pen en papier bij de hand hebt. Het is namelijk belangrijk jouw persoonlijke antwoorden op te schrijven. De ervaring leert dat de resultaten dan beter beklijven. Nog mooier is het om ze te delen met een dierbaar iemand en er woorden aan te geven. Dan weet je zeker dat de kans het grootst is dat jouw wensen realiteit worden!

Oefening: Hoe gaat het met je?

Je zult zien dat er een hoop duidelijk wordt door jezelf de volgende vragen te stellen:

  • Wat heb ik het afgelopen jaar losgelaten?
  • Wat heb ik het afgelopen jaar tot stand gebracht?
  • Waar ben ik tevreden over?
  • Waar loop ik op leeg en kost mij alleen maar energie?
  • Wat dient mij niet meer en wil ik minder van doen, of zelfs mee stoppen?
  • Wat wil ik volgend jaar anders doen?
  • Wat voed mij en word ik blij van?
  • Wat bevalt mij zo goed dat ik er meer van wil?
  • Wat is de eerste stap die ik ga zetten?

Veel succes met invullen!

Wil jij sturing geven aan jouw toekomst?

En kun je wel wat hulp gebruiken? Bijvoorbeeld omdat één van jouw antwoorden is dat je graag een nieuwe relatie wilt? Of dat je behoefte hebt aan meer liefdevolle aandacht in je leven en je huidige relatie?

Maak dan een afspraak met mij! Dan heb je alvast de eerste stap gezet en gaan we daarna samen zorgen dat je verlangens werkelijkheid worden!

Bellen, appen of mailen kan ook:
T 06-50601793
E [email protected]

Ik zie uit naar onze kennismaking